Referenser

Referenser


Jag har haft förmånen att under de senaste 6 månaderna fått ha Cecilia som coach i chefsprogrammet:
Din personliga ledarskapsstil - medarbetarnas utveckling.

Ett väl sammansatt program som fått mig att utvecklas på många plan: i min kommunikation, hur jag ser på mitt ledarskap och inte minst i mitt självledarskap.

Under träffarna har du fått mig att se saker ur nya perspektiv. Utmanat mig genom ärliga och viktiga frågor, alltid med värme och nyfikenhet. Du har fått mig att se och känna vad som är viktigt på riktigt🤗

Jag har fått verktyg till en "inre renovering" av mig själv vilket gett mig ett större lugn, bättre fokus och insikter som jag bär med mig för livet samt att tycka om mig själv precis som jag är. Jag har också fått verktyg till en spännande framtid tillsammans med medarbetarna.

Har längtat till varje samtal, man blir glad av dej, du ger energi🌟

Kan verkligen rekommendera Cecilia om du vill ta nästa steg på livets väg med en trygg coach som stöttar genom värme, genuint intresse för dig och inte minst den glädje hon visar för de framsteg som görs.

Camilla Lydemar, Kundservicechef, Unident AB och Gama Dental AB


Cecilia är en fantastisk människa och som en tidig vårsol, nådde du rakt in i mitt hjärta med ditt ljus och värme ☀️✨ Att jag har fått förmånen att ha blivit coachad av Cecilia är minst sagt en investering i mig själv och för mitt mentala mående. Du blev som en kompass när jag var i en vilsen stund i mitt liv. Du ställde utmanande och nyttiga frågor som jag har aldrig tänkt på innan men allt kom från en plats av omtanke från din sida och därför var det självklart för mig att känna att jag hittat en trygg plats i våra samtal. Du gav mig konkreta verktyg och övningar som jag kunde ha med mig till nästa samtal och ta till mig. Än en gång, jag är så tacksam över hur du har pushat mig i rätt riktning och att jag kunnat våga lyssna inåt på nytt och det är så fint att ha träffat dig. Innerligt TACK ❤️ Jag kan inte annat än rekommendera Cecilia som coach. Du är så begåvad i det du gör!

Deborah Granlund Novo, Team Leader Back Office & Business Support


Cecilia är en fantastisk inspirerande coach.

Som alltid levererar så mycket bra idéer/infallsvinklar/synsätt med en härlig positiv energi.

Hon är oerhört professionell och engagerad, har utmanat oss både som grupp och enskilda pedagoger.

Vi har fått möjlighet att tänka till, reflektera, lyssna in och bekräfta varandra i gruppen.

Cecilia är strukturerad, väldigt tydlig och har många bra strategier för att utmana och hitta verktyg till de/den hon coachar.

Åsa Andersson, rektor Solgläntans förskola


Vi i min ledningsgrupp har den stora äran att få lov att jobba med en alldeles enastående ledarskapscoach. Om Fantomen har en tvillingsyster så är det hon! Så otroligt energisk, engagerad och precis som Fantomen hård men rättvis. Hon har en väldigt speciell superkraft att sprida positivitet och entusiasm vart än hon går och förgyller den mest stressfyllda dag med sin sprudlande personlighet. Men!! Precis som Fantomen har hon en outtröttlig beslutsamhet för att nå framgång, hon ställer ständigt höga krav för att pusha en utanför bekvämlighetszonen.

Med henne vid min sida är jag säker på att jag kommer bli utmanad, inspirerad och motiverad till att nå min högsta potential.

Så om du letar efter en ledarskapscoach som är lika energisk och inspirerande som Fantomen, och som får dig att skratta samtidigt som hon får dig att växa och utvecklas då kan jag stark rekommendera Cecilia Nilsson.

Mattias Petersson, Production Manager Derome Timber - Okome Maa 

Professionell coaching med Cecilia Nilsson. Från nuläge till drömläge

Önskar du komma i kontakt med mig? Varmt välkommen att höra av!